Inspirerende lesestoff

Bøker til inspirasjon

Her presenterer jeg en liste over bøker som jeg har lest og som omhandler fotografi. Givende lesning til inspirasjon for fotograferingen.

Leif Preus: Landskapsfotografering: Gammel, men god bok med mange gode tips om det å fotografere landskap utgitt i 1990.

Ole Jørgen Liodden: Naturfoto, digital kameraglede: Flott lærebok i fotografering, her lærer vi om det fototekniske, både kameraets tekniske finesser, og digital bildebehandling. Utgitt 2008

Gøran Segeholm: Konsten att ta vinnande bilder: Tenke bilder og gjøre bilder, her lærer vi om hvordan vi tar bilder som betyr noe for oss. Komposisjon og innholdsverdien i et bilde. Boken er inspirerende og får deg til å tenke bilder, utfordrer deg og øker lysten din til å gå ut å fotografere.

Siri Meyer: Hva er et bilde, om visuell kultur: Dette er en bok som retter blikket mot kunsthistorien, bilder og politikk. Den nærmer seg en forklaring på dagens bildefokusering ved hjelp av en gjennomgang av kunsthistorien.

Baard Næss: Naturen i fokus: Denne boken gir mange tips om hvordan du innretter deg ute for å kunne fotografere for eksempel dyr. Den gir deg mange tips om både foto og friluftsliv.

Terje Hellesø: Min plats i ljuset: Dette er en bok som er meget fascinerende å lese, den er filosofisk, personlig og har utrolig flotte bilder. En bok jeg blar i igjen og igjen.

Anders Geidemark: Allen: Denne boken er bygd opp rundt en personlig historie, Anders er en meget dyktig naturfotograf, og det er mange flotte bilder i boken. Vel verdt å lese.

Blader til inspirasjon

Camera Natura

Natur og foto

Naturfotografen Dette er medlemsbladet til BioFoto

Outdoor photography


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: