18. februar 2011

På kryss og tvers mot en vakker himmel

Himmelen er naturen, resten er menneskeskapt, men en dyd av nødvendighet i vårt samfunn. Kanskje  et kjedelig bilde? Kanskje et interessent bilde? Kanskje et intetsigende bilde? Ikke det vakreste bilde? Dårlig komposisjon? Eller ikke? Sier bildet noe? Kan bildet symbolisere noe? Hva tenker du? Bare sukker tungt og tenker, hvorfor legger hun ut så hersens dårlige bilder? Men skal naturfotografer kun ta bilde av det vakre? Hva med kontrastene mellom menneskeskapte ting og natur? Tør du å gi en kommentar på det?

Reklamer

~ av elibrager den 19/02/2011.

4 kommentar to “18. februar 2011”

  1. Tror nok mange ville klonet bort strengen der oppe. Men alle må jo ha strøm så hvorfor skal en ikke ha den med. Det ble jo et seerverdig bilde og slike bilder kan en alltids bruke i ulike sammenhenger. Dette var et tulle svar eller…

  2. Nei, det var et klokt svar! Her er ingen ting klonet bort, bare beskjærte bort noen grener.

  3. Har själv funderat över detta med ledningar och stolpar som ALLTID är ivägen. Vart man än befinner sig, hittar en perfekt plats med underbar himmel i bakgrunden, så finns dessa ledningar i vägen…Även mitt ute i ingenstans. Själv är jag emot (än så länge) detta med att ta bort saker i en bild, förutom ren beskärning som jag tycker är ok. Men det är jag det och mitt sätt att arbeta med bilder.
    Tycker bilden är bra (trots att jag avskyr ledningar). Som Hilda säger så kan bilder användas i olika sammanhang. Måste allt vara så pluttenuttigt och vackert hela tiden? Det är ju så här verkligheten ser ut…
    /Erika

  4. Takk for kommentar. Ja, det er ledninger overalt, i hvertfall i en by. I mine bilder kloner jeg bort minst mulig. Jeg er ikke alltid ute etter det estetiske, men heller symbolikken i bildet. Den symbolikken kan være åpenbar for meg, men kanskje ikke for andre. Bildene blir en refleks av livet, følelser, tanker. Hadde jeg klart å kombinere disse to, estetikk og symbolikk, så hadde kanskje også bildene blitt bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: